Cégünk

Vállalatunk a helyi piac tapasztalt, vezető szereplőivel együttműködésben, szilárd piaci jelenlétet alakított ki az új építésű lakóingatlanok területén, többek között az olyan sikeres beruházásoknak köszönhetően, mint például a Mátyás Udvar és a Futó Ház projektek.

A Whitefield International egy nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalat, amely magyarországi működését 2002-ben kezdte meg. Cégünk a helyi piac tapasztalt, vezető szereplőivel együttműködésben, szilárd piaci jelenlétet alakított ki az új építésű lakóingatlanok területén, többek között az olyan sikeres beruházásoknak köszönhetően, mint például a Mátyás Udvar és a Futó Ház projektek. A Whitefield által kínált szolgáltatások és elképzelések is tükrözik vállalatunk innovatív szemléletét.

Éppen ezért szakértelmünk és munkánk messze túlmutat a projektek tervezésén, valamint megvalósításán. Portfóliónkban helyet kap a finanszírozás-szervezés, a kivitelezés, az értékesítés és a marketing, valamint a működtetési tevékenység is. Mindazonáltal elkötelezetten szolgáljuk ügyfeleink igényeit folyamatos helyzetjelentéseinkkel és szaktanácsadással. A Whitefield International célja, hogy olyan professzionális ingatlanfejlesztőként működjön, amely amellett, hogy az ingatlanfejlesztési tevékenység teljes skáláját kínálja, kielégíti ügyfelei megbízhatóságra, átláthatóságra és professzionális megvalósításra vonatkozó igényeit is..

Segítünk Önnek

Ha bármilyen kérdése van, netán segítségre volna szüksége, esetlen nem talál valamit oldalunkon, szívesen segítünk önnek! Vegye fel velünk a kapcsolatot az online levélküldő segítségével és azonnal választ kaphat kérdéseire!

Segítséget kérek

Közösségi Hálózatok

Szinte minden közösségi hálózaton elérhetőek vagyunk facebookon illetve twitteren is. Ha szeretne elsőként értesűlni legújjabb fejleményényeinkről, akkor kérem vegyen fel ismerősei közé! Twitter alkalmazás letöltése itt!

Kövessen a Twitter

Ingatlan lakáslista

Amennyiben lakást szeretne vásárolni magának Budapesten, ne is keressen tovább, nálunk alaposabban ugyanis garantáltan senki sem fog törődni az ön igényeivel.


Mektekintés